top of page
DSC08981.jpg

Kaisa Hansen

Kaisa Hansen-Suckow, født 1991 og bosatt i Kristiansand.

Jobber hos Fritidsenheten i Kristiansand Kommune hvor hun til daglig arbeider som ungdomsleder. Tidligere arbeidet i forebyggende team i Songdalen kommune. Kaisa har ett stort engasjement og spisskompetanse innenfor feltet fattigdom i norge. Hvem er de fattige? Ser de ut som du og meg?

Mange vil kanskje si nei, men realiteten viser noe helt annet.

Aktuell med filmen: "Så er spørsmålet; Hadde de egentlig råd til det før óg?"
som tematiserer fattigdom, utenforskap og psykisk helse. Filmen er basert på Kaisa og familiens egne erfaringer. Tittel på filmen er hentet fra Erna Solbergs kommentar i et NRK-intervju 12. mars 2021, et år etter første lockdown. «Ja, for hva tenker du da, som statsminister, når du hører historier om folk som ikke har råd til å betale regningene denne måneden, ikke har råd til mat og klær…?» Svaret ga filmen tittelen. 

 

Kaisa sin første bok "Oss Mot Verden. En historie om å være fattig" er for tiden klar for publisering.

Kan bookes til filmvisning, foredrag, gjesteforelesninger og som tekstforfatter. Spesialisert seg på fattigdom fra et erfaringperspektiv, knyttet opp mot oppdatert forskning i norsk kontekst.

Kaisa fikk i 2022 ytringprisen «Mot til å si ifra» fra Stiftelsen Fædrelansvennen for sin innsats for ytringsfrihet, diaglog, demokrati og mot.

Stipender:
Fritt Ord: 120 000,-
Norsk Sakprosa Forening: 200 000,-

Cultiva: 200 000,-

bottom of page